Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Увага! З 01.05.2024 по 03.05.2024 вихідні дні. Замовлення, оформлені в цей період, будуть оброблені після 04.05.2024.
Детальніше
Наша адреса: м. Одеса вул. Пушкінська 25, офіс 14, 2 поверх
м. Одеса вул. Пушкінська 25, офіс 14, 2 поверх
Телефони: 8 (012) 345-67-89
Пн-Пт: з 9до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
м. Харків, шкіперського проток, д. 19, літ. АБ офіс 124
Телефони: +380637031206
Пн-Пт: з 9до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
м. Київ, шкіперського проток, д. 19, літ. АБ офіс 8844
Телефони: +380637031206
Пн-Пт: з 9до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
8 (012) 345-67-89 Замовити дзвінок

Шоколад

Шоколад молочний з арахісом і грушею Studentska, 180гр
0
В наявності
Код товару: fm823185
₴ 180 грн
Шоколад чорний Авторський Світоч, 85гр
0
В наявності
Код товару: fm823181
₴ 100 грн
Шоколад чорний Авторський Світоч, 85гр
0
В наявності
Код товару: fm823180
₴ 100 грн
Шоколад молочний Світоч, 85гр
0
В наявності
Код товару: fm823179
₴ 100 грн
Шоколад молочний Світоч, 85гр
0
В наявності
Код товару: fm823178
₴ 100 грн
Шоколад молочний з солоною карамеллю Cachet, 300гр
0
В наявності
Код товару: fm823189
₴ 360 грн
Шоколад молочний з мигдалем і родзинками Cachet, 300гр
0
В наявності
Код товару: fm823188
₴ 360 грн
Шоколад молочний з арахісом і малиною Studentska, 180гр
0
В наявності
Код товару: fm823184
₴ 180 грн
Шоколад темний з фундуком Cachet, 300гр
0
В наявності
Код товару: fm823186
₴ 360 грн
Шоколад молочний з фундуком Cachet, 300гр
0
В наявності
Код товару: fm823187
₴ 360 грн
Шоколад молочний з родзинками та арахісом Studentska, 180гр
0
В наявності
Код товару: fm823182
₴ 180 грн
Шоколад молочний з арахісом і кокосом Studentska, 180гр
0
В наявності
Код товару: fm823183
₴ 180 грн

Одним з найпопулярніших і бажаних солодощів є шоколад. Він містить в собі какао-боби різного ґатунку. Саме вони надають продукту різний смак. Горький склад присутній в кожній плитці, так як це складова какао-бобів. У чистому шоколаді міститься більше 60% цього компонента, в напівгіркого або десертних - близько 50%, а в молочному всього 30%. Чим вище відсоток какао, тим шоколад вважається найбільш реальним і корисним.

Така плитка шоколаду має яскраво гіркий присмак і аромат, його ціна трохи вище аналогічних товарів. При приготуванні справжнього шоколаду ще використовують масло, какао терте і цукрову пудру. У них можуть додавати горішки, родзинки, мармелад, печиво або інші компоненти.