Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Увага! З 01.05.2024 по 03.05.2024 вихідні дні. Замовлення, оформлені в цей період, будуть оброблені після 04.05.2024.
Детальніше
Наша адреса: м. Одеса вул. Пушкінська 25, офіс 14, 2 поверх
м. Одеса вул. Пушкінська 25, офіс 14, 2 поверх
Телефони: 8 (012) 345-67-89
Пн-Пт: з 9до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
м. Харків, шкіперського проток, д. 19, літ. АБ офіс 124
Телефони: +380637031206
Пн-Пт: з 9до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
м. Київ, шкіперського проток, д. 19, літ. АБ офіс 8844
Телефони: +380637031206
Пн-Пт: з 9до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
8 (012) 345-67-89 Замовити дзвінок

Овочі

Невід'ємною складовою будь-якого здорового раціону харчування є овочі. Саме від їх якості і кількості споживання залежить не тільки наше самопочуття, а й кінцевий смак приготованих страв.

Незважаючи на те, що кожен має загальне уявлення про овочі, мало хто знає, що в науці відсутнє чітке визначення даного поняття і його відмінності від фруктів. «Овоч» - термін, широко використовуваний саме в кулінарії.

Природно, зайвим буде перерахування плодів, які можна віднести до групи цих культур. Як правило, овочі - їстівна частина рослин, яка містить обов'язковий для людини комплекс поживних речовин, необхідних для повноцінного функціонування організму.

Овочеві культури класифікуються за низкою ознак (коренеплоди, пасльонові, пряні і інші), але в щоденному житті для нас першочерговим є баланс корисних речовин, які ми отримуємо, споживаючи в їжу овочі.

Здорове харчування передбачає отримання організмом всього набору мікроелементів, мінералів і вітамінів, необхідних для його нормального функціонування і розвитку. Як не можна краще, цим цілям відповідає велика кількість овочів в щоденному раціоні людини.